Podczas warsztatu nauczymy Was kulinarnej alchemii i miłości do gotowania, tak aby potrawy nie tylko bosko smakowały, ale również wzmacniały naszą energię życiową i witalność.
Prowadzi:
Katarzyna Fizia – mgr dietetyki (ukończyła studia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach), dietetyk TCM, terapeuta TCM, weganka, pasjonatka kulinarna, specjalista z zakresu masażu Gua Sha, ziół kulinarnych TCM, praktykuje Ping Shen i jogę holistyczną i kundalini. Kontynuuje rozwój naukowy na studiach doktoranckich (Śląski Uniwersytet Medyczny).
W zakresie TCM dokształca się już od ponad 8 lat w Instytucie Medycyny Chińskiej i Profilaktyki Zdrowia w Krakowie. Terapią żywieniową, psychodietetyką oraz diet coachingiem zajmuje się zawodowo już od ponad 9 lat, dietetyką TCM od 2010 roku.
Prowadzi autorski cykl warsztatów kulinarnych i rozwojowych w Krakowie i Katowicach pod hasłem Dietetyka TCM dla każdego! Obecnie podjęła 2,5 letnie nauczanie akupunktury klasycznej – Styl jednej igły we Wrocławiu w szkole prowadzonej przez Donalda Halfkennego (Ling Shu Institute for Classical Acupuncture and Chinese Medicine).